Olen kirjoittanut kaksi keskustelua, jotka käyn Harry Potterin kanssa pari minuuttia kirjan lopun jälkeen. Ensimmäisessä keskustelussa en halua, että Harry menee etsimään Voldemortia. Toisessa Harry ja minä mietimme, miten voimme tappaa Voldemortin.

Keskustelu 1

Kun Harry on kävelemässä Tylypahkan pihalla, hän näkee jonkun joka näyttää tutulta.

– Hei Harry, Julius sanoi.

– Kiva nähdä sinua taas, Harry vastasi ilahtuneena.

 – Olen kuullut, että aiot lähteä ajamaan takaa Voldemortia, sanoi Julius huolestuneena.

– Joo, se on totta, Harry vastasi nyökäten.En luule, että sinun pitäisi mennä, Julius totesi.

– Miksei? Harry kysyi.

-Se on liian vaarallista! Julius huudahti.

– Minun koko elämäni on ollut vaarallinen! huusi Harry vähän ärsyyntyneenä.

– Eikö Taikaministeriö voi ottaa Voldemortia kiinni? Julius ehdotti.

– Ministeriö on jo laittanut yhden viattoman miehen Azkabaniin! Harry selitti, – Voldemortin ja hänen apuriensa pitää maksaa minun vanhempieni ja Dumbledoren kuolemasta!

– No okei sitten, mutta miten aiot tehdä sen? Julius luovutti.

Keskustelu 2

Julius ja Harry menivät Rohkelikon olohuoneeseen ja alkoivat keskustella siitä, miten Voldemort voitaisiin saada tuhottua. Hirnykki on esine, johon Voldemort on säilönyt osan omasta sielustaan.

Julius istui nojatuoliin ja aloitti

– Miten aiot tappaa Voldemortin?

Harry vastasi:

– Meidän pitää ensin löytää kaikki Voldemortin hirnyrkit ja tuhota ne. Yksi on hänen äitinsä sormus, toinen on hänen päiväkirjansa, kolmas on Luihuisten medaljonki, neljäs on Puuskupuhin kuppi, viides on jokin tärkeä Korpinkynsien esine ja viimeinen on luultavasti hänen käärmeensä Nagini, Harry luetteli.

– Harry, Dumbledore kuoli etsiessään hirnykkiä. Meidän pitää olla erittäin varovaisia. Julius sanoi huolestuneena, -mitä hirnykeistä emme ole vielä löytäneet? Julius kysyi.

– No, olemme vain tuhonneet Voldemortin äidin sormuksen ja hänen päiväkirjansa. Meidän pitää siis vielä tuhota medaljonki, kuppi, Korpinkysien tavara ja Nagini, Harry vastasi.

– Mistä aloitetaan? Julius uteli.

– Emme vielä tiedä, missä ne ovat. Siis miten voisimme edes aloittaa? Harry totesi.

– Ehkä voimme kysyä Hermionelta? Julius ehdotti, – voimme myös lähteä kirjastoon ja etsiä sieltä vihjeitä. Hermionekin saattaa olla siellä.

– Hyvä idea, Julius, Harry vastasi.