De belangrijkste dingen die je moet weten van Monsterbloed.

De hoofdpersonen zijn: Steffie, een nieuwscherig meisje, tante Katrien een dove oude heks en Matthijs een donkerharige jongen.

In het begin van Monsterbloed  komt Steffie bij tante Katrien logeren, omdat haar ouders een nieuw huis moeten kopen, Steffie koopt het Monsterbloed uit een oude speelgoedwinkel en het Monsterbloed begint met groeien, omdat tante Katrien het betoverd heeft.

Het einde van Monsterbloed is erg spannend want tante Katrien gaat dood omdat het monsterbloed haar opeet. Het Monsterbloed wordt verslagen omdat de betovering klaar is en Steffie gaat veilig naar haar nieuwe huis.

Nu weet je wat de belangrijkste dingen zijn die je moet weten van Monsterbloed. Dat zijn: de hoofdpersonen, de gebeurtenissen in het begin van Monsterbloed en wat er in het einde van Monsterbloed gebeurt.

 

Image result for kippenvel monsterbloed