Wat gebeurt in de GVR? Dit zijn de belangrijkste dingen die gebeuren in de GVR:

Eerst beginnen we met de hoofdpersonen. Dit zijn de hoofdpersonen in de GVR:

Sofie. Sofie is een wees die Engels weeshuis leeft.

De GVR. De GVR is de enige lieve reus in Reuzenland. Hij kan niet goed praten, maar hij kan wel goed horen.

De andere reuzen. De andere reuzen die in Reuzenland wonen zijn gemene mensetende monsters. Ze zijn ook heel groot en harig.

“Als voorbeeld dat de GVR niet goed kan praten. Als hij helikopter zegt, dan zegt hij in plaats van helikopter ‘helepoeper’.”

Volgende zijn de gebeurtenissen in het begin van de GVR. Die gebeurtenissen zijn:

Sofie, wordt snel gevangen door de GVR in het midden van de nacht.

De GVR brengt Sofie naar Reuzenland. Reuzenland is een droge grote woestijn, waar alleen verschrikkelijk smakende Snoskommers groeien en voor drinken de Fropskottel.

Sofie en de GVR gaan naar Dromenland. In Dromenland is het gras grijs en in Dromenland zweven er dromen rond.

“De GVR op zijn hoogste snelheid , als je op zijn oor zit en je hoofd uitsteekt dan word je hoofd eraf geblazen.”

Nu kijken we wat er gebeurt in het einde van de GVR. Die gebeurtenissen zijn:

De GVR en Sofie maken een plan om de reuzen te laten stoppen met mensen eten. In het plan maakt de GVR een droom die ze aan de koningin van Engeland geven. Dan als de koningin van Engeland de GVR gelooft gebruiken ze het leger om de reuzen te stoppen.

Nadat ze de droom gemaakt hebben geven ze de droom aan de koningin van Engeland. Dan als de ze de droom heeft zet de GVR Sofie op de vensterbank achter de gordijnen en gaat de GVR zich in de struiken verstoppen om te wachten tot de koningin van Engeland wakker is. Als ze wakker is vertellen de GVR en Sofie haar wat er aan de hand is nadat de koningin van Engeland het gelooft. Vragen ze of ze het leger naar Reuzenland kunnen brengen.

De GVR en Sofie gaan met het leger naar Reuzenland. Als ze allemaal in Reuzenland zijn vangen ze de reuzen terwijl die aan het slapen zijn. Dan gaan ze terug naar Engeland en zetten de Reuzen in een hele grote kuil. Nu zijn mensen veilig van de mensetende reuzen.

De wereld is veilig van de reuzen, omdat ze in een grote kuil zijn en er is een hek rond de kuil met een bord dat zegt dat het verboden is om de reuzen te voeden.”

Om het samen te vatten in de GVR zijn de hoofdpersonen Sofie, de GVR en de andere reuzen. In het begin van de GVR, wordt Sofie ontvoerd door de GVR. In het einde van de GVR zijn de reuzen verslagen en de mensen zijn veilig van de reuzen.

Image result for De gvr images