Tumma Orbi on ihminen, joka on pahan energian riivaama. Paha energia tulee Kaikkein Pahimmasta Olennosta, joka liikkuu avaruudessa. Tummat Orbit elävät maan alla olevissa salaisissa laboratoriossa. He rakentavat laboratoriot itse, jos valmista laboratoriota ei ole heidän lähellään.

Tumman Orbin ulkonäkö pysyy samanlaisena kuin se oli ihmisenä ennen Tummaksi Orbiksi muuttumista. Heidän vaatetuksensa vaihtuu mustaan ja tumman violettiin pukuun, jossa on sarvet olkapäillä.

Tummat Orbit rakentavat toisia orbeja ja käyttävät niitä ihmisiä vastaan. Yksi orbeista tekee ihmisistä Tumman Orbin apulaisia. Apulaiset eivät voi itse tehdä orbeja, mutta voivat käyttää heikompia orbeja. Kun Tumma Orbi on kuolemaisillaan, hän voi tehdä apulaisorbista perijänsä. Tumma Orbi on vaikea tappaa, koska se aina käyttää perijäorbeja. Paras tapa tappaa Tumma Orbi on poistaa siitä paha energia käyttämällä voimakasta valosädettä.