Kimble on hyvin suosittu lautapeli, jota pelataan kaikkialla maailmassa. Sitä on myyty miljoonia kappaleita, monta kymmentä tuhatta joka vuosi. Kimblestä on useit erilaista versiota ja se on käännetty monelle kielelle. Kimblen juuret ovat intialaisesta lautapelistä 600-luvulta. Joka toinen vuosi järjestetään kansainvälinen Kimble-turnaus.Turnaus on eräs maailman suosituimmista. Sitä tullaan seuraamaan joka puolelta maailmaa. Kisat näytetään livenä kaikissa maissa.


Kimble on strategiapeleistä vaikein. Se on jopa Diplomacy- sekä ja Axis and Allies – pelejä vaativampi. Sen oppimiseen menee vuosia. Pelissä pelaajan pitää saada kaikki pelinappulansa kotiin ensimmäisenä. Pelin tarkoitus sekä pelilaudan suuri koko tarkoittavat, että on olemassa googolplexian verran  erilaisia strategioita pelin voittamiseen.